Nic’s Beauty Care gebruikt voor de schoonheidsbehandelingen de exclusieve producten van Jean d’Arcel. Het een Duits merk, maar ontwikkeld door een Fransman. Jean d’Arcel hecht veel waarde aan onderzoek, ontwikkelingen en kwaliteit. De producten zijn hypoallergeen, niet op dieren getest en op biologische wijze bereid. Bij Jean d’Arcel staat huidverbetering voorop. Jean d’Arcel heeft diverse gezichtsbehandelingen en producten die zowel voor mannen als vrouwen van alle leeftijden geschikt zijn.

Ook voor de verzorging van de huid thuis heeft Jean d’Arcel voor ieder wat wils. Voor ieder huidtype en in diverse prijsklassen is een passende lijn te vinden. Door thuis en in de salon met de producten van Jean d’Arcel te werken zijn salon en thuisbehandelingen op elkaar afgestemd en versterkt het elkaars werking voor een optimaal resultaat. Ook heeft Jean d’Arcel een prachtige make-up, body- en mannenlijn waarmee ik werk in de salon.

Met behulp van cosmetische producten van Jean d’Arcel zorg ik dat uw huid weer in topconditie verkeert. Alle grondstoffen en ingrediënten worden aan een streng testprogramma onderworpen. Jean d’Arcel bevat een hoge concentratie aan werkstoffen en is daarom alleen verkrijgbaar in gecertificeerde schoonheidssalons.

U kunt de producten van Jean d’Arcel ook bestellen via onderstaande button.