medische pedicure krommenie

Met ruim 14 jaar ervaring als pedicure met aantekening diabetische en reumatische voet mag Nic’s Beauty Care, gevestigd in Krommenie, zich sinds 2019 ook medisch pedicure noemen.

De medisch pedicure houdt zich, net als de pedicure, bezig met de verzorging van de voet en de behandeling van huid- en nagelaandoeningen. Daarnaast voert de medisch pedicure ook specialistische behandelingen uit, zoals de behandeling van de risicovoet. Ten gevolge van een ziekte (o.a. diabetes, reuma, spasticiteit, kanker) of andere oorzaken (o.a. ouderdom, verwaarlozing) is bij deze voet een verhoogd risico aanwezig op complicaties. Afhankelijk van de klachten van de cliënt voert de medisch pedicure de passende specialistische behandeling uit. Denk hierbij aan nagelbeugels, antidruk technieken, nagelcorrecties en orthese. Ook is de medisch pedicure op de hoogte van de verschillende contra-indicaties, waarbij deze behandelingen juist niet mogen worden uitgevoerd. De specialistische behandelingen zijn gericht op preventie en pijnklachtvermindering.

Nic’s Beauty Care voldoet aan de strenge eisen die zijn vermeld in het Kwaliteits Register voor Pedicures (KRP). Voor zorgverzekeraars biedt registratie in het KRP garantie voor de kwaliteit van de geregistreerde pedicures. Hierdoor komt u in aanmerking voor vergoeding door uw zorgverzekering. Naast deze registratie bij het KRP is Nic’s Beauty Care ook ook lid van ProVoet, de brancheorganisatie voor pedicures.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Nic’s Beauty Care, medische pedicure in Krommenie.