Schimmelnagels (onychomycose) kunt u herkennen aan een bruine of gele verkleuring die ontstaan aan de zijkanten van uw nagel. Meestal begint het bij de nagel van de grote teen of kleine teen. In de meeste situaties kunnen schimmelnagels worden behandeld. Houd er alleen wel rekening mee dat dit vaak tot wel 12 maanden kan duren. De aangedane nagel(s) moeten thuis dagelijks 2x per dag behandelt moet worden.

Schimmelnagels behandelen

Een schimmelnagel geneest nooit vanzelf. Is de nagel door schimmel geïnfecteerd, dan kan de infectie zich langzaam uitbreiden. Met als mogelijke gevolg dat alle nagels van uw tenen worden aangetast.

De perfecte combinatie om de schimmelnagels te lijf te gaan is samen met deze nieuwe techniek. Ik ben er echt super enthousiast over! Omdat het aanzien van de schimmelnagel er ook niet mooier op gaat worden is dit echt een fantastische manier waardoor u twee vliegen in  één klap slaat. Eén u behandelt u schimmel nagels en twee u nagels krijgen weer een verzorgde en mooie uitstraling.

Het behandelplan

De schimmelnagel word zo veel als mogelijk verwijderd door de pedicure. Daar overheen plaatst de pedicure de Sculpture gel wat we uitharden onder een UV lamp. De nagel is word gevijld naar de vorm van de oorspronkelijke nagel. De nagel ziet er weer net zo mooi opgevuld en verzorgd uit als een gewone nagel. De nagel kan gewoon gelakt worden zodat hij niet van echt te onderscheiden is. De nagel blijft 6 weken zitten. Dan moet hij weer opnieuw geplaatst worden voor het beste resultaat. Bij de nagelriem blijft een paar mm vrij, vanaf daar groeit de nieuwe nagel en op die plek smeer je de Dadi’Oil en spray je de solution spray tegen schimmel nagels. Doordat de schimmelnagel helemaal bedekt is met de gel hoef je dus niet bang te zijn dat je de schimmel overdraagt of dat het in je sokken en schoenen gaat zitten. Nogmaals dit is een proces van een lange adem. Een gezonde grote teen nagel doet er 12 maanden over voordat hij weer helemaal vernieuwd is.

Het behandelplan bestaat dus buiten de Sculpture gel uit 2 producten. De HFL Solution spray en de Dad’Oil. De HFL Solution spray is het schimmeldodende product. Maar is ook te gebruiken voor de behandeling van: Schimmelnagels, voetschimmel, zwemmerseczeem, rode en gevoelige huid.

De Dadi’Oil moleculen zijn klein genoeg om snel en diep binnen in de nagelplaat te dringen waardoor de solution spray nog dieper en makkelijker de nagelplaat binnen dringt om de schimmel aan te pakken. De Dadi’Oil kun je ook voor meerdere doeleinde gebruiken denk aan psoriasis, koortslip, ontstekingen, eczeem, brandwonden en muggenbeten.

De Sculpture gel is een techniek waarbij de natuurlijke nagel gedeeltelijk of volledig door een gel wordt vervangen. Waarvoor kan de Sculpture gel nog meer dienen?

Het verhelpen van schimmelnagels

  • Vervanging van een (gedeeltelijk) ontbrekende nagel
  • Ingroeiende of ingegroeide nagels
  • Begeleiden van de groei van de nagel door trauma
  • Tunnelnagels
  • Stootnagels
  • Beschermlaag voor beschadigde nagels
  • Versterking van zwakke nagels
  • Het opvullen van missende nagelhoeken
 
 

Prijzen samen met een pedicure behandeling

Sculpture gel bij de kleine teennagel (per teen) € 45,00
Sculpture gel bij de grote teennagel (per teen) € 20,00
Sculpture gel bij de kleine teennagel (per teen) € 10,00
 
 

Prijzen voor alleen het behandelen van de nagel(s)

Sculpture gel alle teennagels (per voet) € 25,00
Sculpture gel bij de grote teennagel (per teen) € 10,00
Sculpture gel bij de kleine teennagel (per teen) € 5,00
 
 

De Dadi’Oil en HFL Solution spray samen kosten € 32,50.

Je kan er ook voor kiezen om alleen het schimmeldodende product te gebruiken, de Hfl solution spray. Die kost € 12,50.

Sculpture gel bij schimmelnagels

Sculpture gel bij schimmelnagels