Nicole Kortekaas Nic's Beauty Care Medisch pedicure Krommenie

Welkom bij Nic’s Beauty Care! Mijn naam is Nicole Kortekaas, een geboren en getogen Krommeniëer. Ik ben schoonheidsspecialiste en pedicure PROCERT geregistreerd. Mijn diploma behaalde ik in 2005, maar ik ben van mening dat je nooit uitgeleerd bent. Om mijn kennis te blijven uitbreiden volg ik verschillende cursussen en trainingen per jaar. Hierdoor kan ik mijn passie en nieuwe ontwikkelingen met u delen. Inmiddels heb ik in 2019 ook mijn diploma voor medisch pedicure behaald.

Salon aan huis in Krommenie

Na het behalen van mijn diploma, ben ik meteen een eigen salon gestart op het Vlietsend 25 in Krommenie achter kapsalon Hair Creations. Na 12 fantastische jaren ben ik in 2017 verhuisd naar de Popelstraat 14 in Krommenie. Met mijn salon aan huis heb ik mijn droom werkelijkheid gemaakt en ben ik super trots en blij, dit breng ik graag over naar mijn klanten. De salon is aan het huis gebouwd en is dus een benedenverdieping waar u makkelijk met een rollator of rolstoel naar binnen kunt. De salon is goed te bereiken. Het station en de bushalte zijn op loopafstand en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Nic’s Beauty Care

Nic’s Beauty Care was een pedicure en schoonheidssalon salon. In juni 2020 heb ik de stap genomen mij meer te gaan richten op pedicure behandelingen. Wel worden er nog kleine schoonheidsbehandelingen gedaan als harsen, verven en epileren.

Geregistreerd en vergoeding

Nic’s Beauty Care voldoet aan de strenge eisen die zijn vermeld in het Kwaliteits Register voor Pedicures (KRP). Voor zorgverzekeraars biedt registratie in het KRP garantie voor de kwaliteit van de geregistreerde pedicures. Hierdoor komt u in aanmerking voor vergoeding door uw zorgverzekering. Naast deze registratie bij het KRP is Nic’s Beauty Care ook ook lid van ProVoet, de brancheorganisatie voor pedicures.

Maak snel een afspraak of vraag om meer informatie

Nieuwsgierig geworden en benieuwd wat Nic’s Beauty Care voor u kan betekenen? Mail of bel dan gerust voor meer informatie. Ik werk uitsluitend op afspraak. Het maken van een afspraak kan via de online agenda onder het kopje “Afspraak” of via 06-48618956. Bekijk voor meer informatie de behandelingen.

Nicole Kortekaas
Nic’s Beauty Care